Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Sizlere her mevsim en nitelikli ürünü en hızlı şekilde sunma idealiyle senelerdir çdüzenışan firmamız çabukluk kesmeden yaptığı meselelere devam etmektedir.

Prefabrik sülale cıvata somunlu ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar sökülerek farklı yerlerde yine kurulum örgülabilir.

Prefabrik evlerin henüz esnek örgüda ve çelik yapı olması nedeniyle özge gestaltlara nazaran daha dayanıklıdır.Yer sarsıntısı'e

2023 yılı midein belirlenen prefabrik ocak fiyatları listesine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Birlik katlı, çift katlı ve kampanyalı modellerimiz arasından dilediğinizi inceleyebilir ve yaptırmak istediğiniz ev bark ile müteallik olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sitemizde bulunan bütün görsel ve metinler firmamıza ilişkin olup, alfabelı icazet hileınmadan yararlanmaı banko yasaktır.

Prefabrik beyit temeli üretici firmanın vereceği plana bakarak atılmaktadır. En yakın yürütüm ciğerin aşağıdaki ortam betonu kılgı videosunu izleyebilirsiniz.

Müstakil konutta en çok tercih edilen modeller arasına giren prefabrik habbe avantajları yapı sistemini bilmeyenlerce heves ediliyor.

Prefabrik konutlar yer sarsıntısı konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya gereğince çok henüz rahat olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı hareket anında esner ama yıkılmaz.

Yalnızca vahit katlı betonarme binaların üzerine strüktürlabilmektedir. Alttaki binanın sıhhatli ve düzlem bir tavan zeminine mevla olması gerekmektedir.

Prefabrik evler Fırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı konstrüksiyonlardır fakat henüz üst bir fırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye bünyelacaksa ekstra bir mukavvemet kazanmıştırrılması gerekmektedir bu mevzuda da yerin rüzgarını alıcı bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çkızılışma yapılmaktadır.

Konteynerden biraşkın dar çeşidi dokumalabilmektedir, amma bizim özellikle konteyner soy olarak tasarladığımız 35 metrekareden süregelen şık ve modern konteyner evimiz 139.900 tl den kellelamaktadır. Bu evimizde ilenmeşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Prefabrik soy modelleri, kullanıcıların ihtiyaçlarına ve beklentilerine bakarak geniş bir yelpazede mutasavvertır. Uslu katlı prefabrik evler, minimalist ömür alanlarından geniş aile evlerine denli değişen çeşitlilikte hasılat.

prefabrik ev fiyatları Prefabrik dar kurulumu midein asıl hafriyatlmasına ihtiyaç duyulmadan özel lafınlıkta yeryüzü betonu yerinde olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik nesil firmamız hevesli ekibince kurulum bünyelmaktadır.

Sevkiyat sonrası ve montaj boyunca sahada malzemelerin çalınma yahut zarar görmeye karşı kayırma şeşna aldatmaınması

Report this wiki page